Στη διά ζώσης συνάντηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Κώστα Φορτούνη για την επιστροφή του 31χρονου μεσοεπιθετικού στην Εθνική ομάδα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος.

Συζητώντας με τον Διονύση Καππάτο, υπογράμμισε ότι η επαφή των δυο ανδρών έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και πριν από την παρουσίαση του Σέρβου τεχνικού την περασμένη Παρασκευή.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξήγησε το σκεπτικό του στον Φορτούνη και το γεγονός ότι τον θέλει και τον υπολογίζει στα πλάνα του. Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως ο Έλληνας άσος δεν είπε κάτι συγκεκριμένο επί του θέματος στον ομοσπονδιακό προπονητή και μένει να δούμε αν θα αλλάξει η απόφασή του ή όχι το επόμενο διάστημα.

Έτσι λοιπόν, ο Σωτήρης Ταμπάκος σχολίασε ότι περιμένουμε να δούμε πως θα κυλήσει η κατάσταση και κρατάμε την επαφή που έγινε σε καλό κλίμα, ενώ πρόσθεσε ότι ο Κώστας Φορτούνης αυτή την στιγμή παραμένει ελεύθερος, εξηγώντας τα δεδομένα σχετικά με τη μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία και την ομάδα του Γιώργου Δώνη, την Αλ Χαλίτζ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube