Μία σοκαριστική είδηση σκόρπισε τη θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε σήμερα (09/10) το βράδυ νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα...

Όπως είναι λογικό, η εξέλιξη αυτή δεν προκάλεσε σοκ και θλίψη μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Αγγλία, την πατρίδα του παίκτη, όπου μάλιστα αγωνίστηκε για τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του. Μάλιστα, τόσο η εθνική ομάδα της Αγγλίας όσο και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, FA, εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του 31χρονου μπακ.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Τζορτζ ήταν κοντά σε πολλούς παίκτες μας και εκπροσώπησε την Ελλάδα – τους αντιπάλους μας το βράδυ της Πέμπτης. Σκεφτόμαστε την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του Τζορτζ σε σύλλογο και χώρα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανέφερε η ανακοίνωση της εθνικής Αγγλίας, ενώ και αυτή της FA βρέθηκε στο ίδιο μήκος κύματος:

«Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία 31 ετών. Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια πάνε στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του Τζορτζ στον σύλλογο και την εθνική».

Υπενθυμίζουμε πως την Πέμπτη (10/10, 21:45) η Ελλάδα και η Αγγλία θα έρθουν αντιμέτωπες στο Γουέμπλεϊ για την τρίτη αγωνιστική του Nations League, με τη «γαλανόλευκη» να έχει καταθέσει αίτημα ώστε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, αλλά και να αγωνιστούν οι διεθνείς με μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος δεξιού μπακ.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube