Μήνυμα με παραλήπτες τους παίκτες που έχουν ήδη δεχθεί πρόταση να παραμείνουν στην ΑΕΚ έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. «Μια πρόταση και σε όποιον αρέσει» η απόφαση του «Τίγρη».

Ένα από τα πολύ σημαντικά θέματα στην ατζέντα των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι η στελέχωση του ρόστερ που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League 2 και θα είναι η αρχή της νέας ΑΕΚ. Ήδη γνωρίζουμε τους πρώτους ποδοσφαιριστές που υπήρχαν και στην περσινή ομάδα αλλά θα είναι και στην Ένωση του χρόνου (Τσουμάγκας, Ανάκογλου, Παυλής, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Γροντής κλπ κλπ) ενώ κάποιοι είτε έχουν απαντήσει αρνητικά είτε δεν έχουν απαντήσει ακόμα, περιμένοντας ίσως μία καλύτερη οικονομικά πρόταση.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους τελευταίους μέσω του Νίκου Λυμπερόπουλου που έχει αναλάβει αυτό το κομμάτι. «Κάνουμε μια πρόταση και σε όποιον αρέσει» λέει ο «Τίγρης», ο οποίος δεν θέλει να μπει στην διαδικασία παζαριού ειδικά από την στιγμή που ξέρει πως αν θέλει να αναπληρώσει τα κενά που θα υπάρξουν αυτό θα γίνει άμεσα. Σε αυτό συμφωνεί τόσο ο «Λύμπε» όσο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και σε όποιες επαφές γίνονται με ποδοσφαιριστές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.