Με τους Περιστεριώτες να παίζουν χωρίς τη μισή ομάδα και με πολλούς νέους να δοκιμάζονται από τον Τραϊανό Δέλλα, ο Ατρόμητος σίγουρα μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από το 0-0 με τον Λεβαδειακό. Οι παίκτες του Ατρόμητου ειδικά στο πρώτο μέρος είχαν εξαιρετική απόδοση, είδαν την μπάλα να σταματά τρεις φορές στο δοκάρι, δύο σε προσπάθειες του Θωμά Βασιλείου στο 30’ και στο 40’ και μία φορά σε προσπάθεια του Λημνιού.

Ο Θωμάς Βασιλείου με τον Γροντή είχαν κι από ένα χαμένο τετ-α-τετ, ενώ ο Παπαδόπουλος στο 18’ είδε τον Μοσχονά να κάνει εξαιρετική απόκρουση σε δική του προσπάθεια. Οι Περιστεριώτες έπαιξαν δίχως τους Στόϊτσεφ, Μπίτολο, Μπρίτο, Ματέι, Ντιγκινί .

Λεβαδειακός: Μοσχονάς (62' Ναμάσκο), Μουλόπουλος (80' Τόπι), Μεντί, Τριποτσέρης, Ουόν, Μαχαίρας (62' Καραχάλιος), Βασιλείου (57' Γιακουμάκης), Ζεζίνιο (62' Καλτσάς), Μάντζιος (78' λ.τ. Σένκα), Σουμπίνιο (80' Μάγκας), Μπελγκαζαουνί (65' Καψάσκης).

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδη, Κατράνη, Λαζαρίδη, Κοντοέ, Μπάγκα, Ούμπιντες, Γροντή, Θ. Βασιλείου, Λημνιό, Παπαδόπουλο.
Μετά το 60 αγωνίστηκαν οι: Ν.Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Φυτανίδης, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπαστακός, Νάτσος, Λαζαρίδης(Κ20).

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube