Έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ, είχε ατσάλινη άμυνα και έκανε το 2-2 στη σειρά με την Παρτίζαν ο Ερυθρός Αστέρας (68-56)!

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν σοβαρή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχοντας εντυπωσιακή παρουσία -κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι- οδήγησε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει και τον νικητή της Αδριατικής Λίγκας.

Πολύ μεστή εμφάνιση από Ντόμπριτς (14π.) και Καμπάτσο (13π.) για τους γηπεδούχους. Κάκιστη εμφάνιση από κάθε παίκτη των «ασπρόμαυρων», με τον Έξουμ να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 7 πόντους. Στους 6π. έμεινε ο Πάντερ, ενώ 5π. είχε ο ΛεΝτέι.

Ο Ερυθρός Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με 20-13 στο φινάλε της πρώτης περιόδου. Οι δύο ομάδες δεν ήταν τόσο παραγωγικές στο φτωχό -από άποψη σκοραρίσματος- δεύτερο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με 32-24 υπέρ των γηπεδούχων.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Ιβάνοβιτς πάτησε το γκάζι, ενώ η διαφορά έφτασε ακόμη και στο +17 (49-32), με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 49-39, με ένα γρήγορο 7-0 της Παρτίζαν. Ωστόσο, στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, το απογοητευτικό -απόψε- σύνολο του Ομπράντοβιτς δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος πήρε τη νίκη με 68-56 και έστειλε τη σειρά σε 5ο τελικό!

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 32-24, 49-39, 68-56.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube