Πολύ μεγάλη ανησυχία στον Ερυθρό Αστέρα! Μπορεί η ομάδα του Βελιγραδίου να πήρε το επεισοδιακό ματς με την Μπουντούτσνοστ, όμως κινδυνεύει να χάσει για καιρό τον Τζόελ Μπολομπόι.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, με το σκορ του αγώνα στο 46-42, ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού γλίστρησε στο γήπεδο και έπεσε, κρατώντας το δεξί του γόνατο με εμφανή σημάδια έντονου πόνου. Το ιατρικό τιμ πήγε γρήγορα πάνω του, ενώ δεν μπορούσε να περπατήσει χωρίς βοήθεια μετά το περιστατικό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου και αργότερα στα αποδυτήρια.

Προφανώς, το μυαλό όλων στον Ερυθρό Αστέρα πάει στο χειρότερο, αφού ο ίδιος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιβεβαίωσε ότι ο τραυματισμός του Μπολομπόι είναι σοβαρός, και απλώς απομένει να φανεί πόσο.

«Ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Δεν ξέρουμε ακόμη τον βαθμό, θα το μάθουμε μετά από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί την Τρίτη. Δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε το αποτέλεσμα εξαιτίας του προβλήματος του Τζόελ», ανέφερε αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος από την πλευρά του προφανώς και θα περιμένει εναγωνίως τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο Μπολομπόι έχει παίξει φέτος τέσσερα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα για τον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας κατά μέσο όρο 12,5 πόντους και 9,3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Άλλος «καθαρός» σέντερ υψηλού επιπέδου δεν υπάρχει στην ομάδα, επομένως αν ο τραυματισμός είναι όντως σοβαρός, ο Σφαιρόπουλος θα στραφεί στον Ούρος Πλάβσιτς ή στην αγορά για κάποια προσθήκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube