Μέσα σε πολύ μεγάλη ένταση (όπως πάντα) λαμβάνουν χώρα οι τελικοί της Αδριατικής λίγκας μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Παρτίζαν.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προηγείται με 2-1, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μομέντουμ αφού νίκησαν το τελευταίο ματς στην έδρα τους και έχουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο Game 4 (20/6, 20:00).

Δύο από τους κορυφαίους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, οι Νίκολα Ιβάνοβιτς και Νεμάνια Νέντοβιτς, ζήτησαν από τους οπαδούς της ομάδας τους να μην πετάξουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που έγινε στο τελευταίο ματς και έφερε την τιμωρία των «ερυθρόλευκων».

«Θέλω να τονίσω ότι η αποστολή μας στο 4ο παιχνίδι της Τρίτης θα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με αυξημένη ενέργεια και αποφασιστικότητα. Δράττομαι αυτής της ευκαιρίας για να προτρέψω τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν την ομάδα μας με αθλητικό τρόπο, χωρίς να προσβάλουμε κανέναν ή να καταφύγουμε σε ρίψη αντικειμένων. Το πλεονέκτημα του να παίζεις εντός έδρας βρίσκεται στις επευφημίες από την κερκίδα και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας», δήλωσε συγκεκριμένα ο Μαυροβούνιος γκαρντ.

Από την άλλη πλευρά, ο Νέντοβιτς τόνισε πως: «Θέλω να επαναλάβω την έκκλησή μου προς τους οπαδούς μας να μην πετάξουν κανένα αντικείμενο στο γήπεδο. Ξέρουν πόσα σημαίνουν για εμάς και η υποστήριξή τους είναι ανεκτίμητη, αλλά πρέπει πάντα να εκφράζεται με τον σωστό τρόπο. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη να στοχεύσουμε την αντίπαλη ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube