Σύντομο φαίνεται πως ήταν το πέρασμα του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο 35χρονος σέντερ αναμένεται να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με την «Telegraf», μόλις ένα χρόνο μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση και την Αδριατική Λίγκα, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν.

Όπως αναφέρεται, ο πολύπειρος Σέρβος παίκτης ήταν ο μόνος που δεν πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για το σύλλογο του Βελιγραδίου, που αναμένεται να αρχίσει προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν. Ήδη αναζητείται μία λύση από τους δευτεραθλητές της ABA Liga, για την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ώστε το διαζύγιο αυτό να βγει με τέτοιο τρόπο, που θα μπορέσει να εξυπηρετήσει και τις δύο πλευρές εξίσου.

Στον Ερυθρό Αστέρα δεν υπάρχει καμία ικανοποίηση για την πορεία του Ραντούλιτσα, ο οποίος κατέγραψε μόλις πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε τρεις φορές στην Ευρωλίγκα, κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο, Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκό, έχοντας μέσο όρο συμμετοχής 4 λεπτά, ενώ κατάφερε να σκοράρει μονάχα κόντρα στους «πράσινους».

Επιμέλεια: Θοδωρής Δημόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube