Το CAS αποφάσισε την μείωση της ποινής του Πολ Πογκμπά από τα τέσσερα χρόνια στους 18 μήνες για την υπόθεση ντόπινγκ και ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα μπορεί να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους από τον Μάρτιο του 2025.

Για να διατηρήσει την φυσική του κατάσταση και να αγωνιστεί άμεσα λοιπόν, ο 31χρονος μέσος προπονείται σκληρά μόνος του. Ανέβασε μάλιστα φωτογραφίες στα social media από το γυμναστήριο, φορώντας φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ. Αυτό αποτέλεσε την αφορμή για να μπουν στο λογαριασμό του οι φίλοι των «εκατομμυριούχων» και να τον κάνουν… χρυσό για να έρθει στην ομάδα τους. Μάλιστα τα σχόλια τους στις συγκεκριμένες αναρτήσεις στο Χ «εκτόξευσαν» στην κορυφή των trends στην Αργεντινή το συγκεκριμένο θέμα!

Ο Πογκμπά ναι μεν έχει ακόμη ενεργή συμφωνία με την Γιουβέντους, μοιάζει απίθανο δε να αγωνιστεί ξανά στο Τορίνο. Δεδομένα θα υπάρξει λύση και θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Η Ρίβερ Πλέιτ είναι μία επιλογή, αφού την πόρτα είχε ανοίξει καιρό πριν ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

«Εάν είσαι πρωταθλητής κόσμου και είσαι ελεύθερος, προφανώς και σε θέλω στην ομάδα», είχε πει ο προπονητής της ομάδας αναφερόμενος μάλιστα και στους Αρμάνι, Ακούνια και Πετσέλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube