Την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πήρε ο Έρβιν Τζουκάνοβιτς. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός που αγωνίστηκε την τελευταία διετία στον Αστέρα AKTOR, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Έκανε μεγάλη καριέρα στην Ιταλία, παίζοντας μεταξύ άλλων σε Ρόμα, Τζένοα, Σαμπντόρια, Αταλάντα, Κιέβο, ενώ αγωνίστηκε σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά και στην Αλ Αχλί. Παράλληλα, υπήρξε 38 φορές διεθνής με την Βοσνία!

Δείτε το βίντεο που πόσταρε στα social media και το μήνυμά του, λέγοντας «ευχαριστώ» τόσο στα ελληνικά όσο και σε άλλες γλώσσες…




«Το παιδικό όνειρο να γίνω κάποιος μεγάλος έγινε πραγματικότητα. Για να μοιραστώ το γήπεδο με τους καλύτερους του παιχνιδιού, να τραβήξω την προσοχή και να παλέψω, ξεπεράσω όλα τα εμπόδια στο δρόμο προς την επιτυχία, είναι το πρώτο παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσω. Να πιστεύεις στον εαυτό σου στις δυσκολίες, που κάποτε έμοιαζαν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου που δεν έχει τέλος, δεν έχει διέξοδο.

Ένας μαχητής. Ενας φίλος. Ενας ήρωας. Ένας ποδοσφαιριστής.

Να είσαι. Να πας μπροστά. Για να μην τα παρατάς ποτέ. Να επιμείνεις. Να πιστεύεις.

Ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Χίλια εμπόδια. Μια ηρωική καρδιά και ένα πείσμα που καταστρέφει τα πάντα μπροστά της, είναι αυτό που αφήνω πίσω μου.

Ένα-μηδέν για τον Τζουκάνοβιτς.

Προς την οικογένειά μου, τους φίλους, τη διοίκηση του συλλόγου, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, το προσωπικό, τον προπονητή και τους φιλάθλους μου:

#hvala #thankyou #bedankt #grazie ?????# #tesekkurler #ευχαριστώ

Ο δικός σας, Τζούκα 87».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube