Το αήττητο σερί του Ατρόμητου διεκόπη τελικά στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι παίκτες του Γιώργου Κορακάκη δεν μπορούν να δεχθούν με τίποτα τον τρόπο με τον οποίο δεν έφτασαν στη νίκη, θεωρώντας ότι ρέφερι και α' βοηθός τους έκλεψαν τους κόπους ενός 90λέπτου.

Βάσει απόδοσης, μάλιστα, πραγματοποίησαν ένα αλάνθαστο α' ημίχρονο, με τρομερή ενέργεια στο οποίο εκτέλεσαν άψογα τις οδηγίες και το πλάνο που είχε καταρτίσει ο προπονητής, Γιώργος Κορακάκης, γεγονός που τους απογοητεύει ακόμα περισσότερο, από τη στιγμή που δεν πήραν τη νίκη ή όπως θεωρούν δεν τους άφησαν εξωγενείς παράγοντες να φτάσουν στο «τρίποντο».

Σε αυτή την κατάσταση, οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν σε ρυθμό προπονήσεων με το ματς του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ να μπαίνει σε πρώτο πλάνο ενδιαφέροντος, αφού βαθμολογικά μετά το ματς με τον Ολυμπιακό υπάρχει θέμα. Ο Ατρόμητος ναι μεν έχει 10 βαθμούς, που τον φέρνουν στην 5η θέση (με τον ΠΑΣ να έχει δύο ματς λιγότερα), αλλά ακολουθεί πρόγραμμα-βουνό, καθώς έρχονται μετά την «Ένωση», αγώνες με τον Πανιώνιο (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΛ (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), Πλατανιά (εκτός).

Στη σημερινή προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν εναντίον του Ολυμπιακού έκαναν αποθεραπεία και spa ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν Τόνσο και Ντιγκινί.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube