Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας αποφάσισε να αγωνίζεται ο Εμερίκ Λαπόρτ, από τη στιγμή που ο ίδιος δεν πήρε ξανά κάποια ευκαιρία από τον Ντιντιέ Ντεσάν. Παρότι Γάλλος, ο Λαπόρτ έχει την δυνατότητα να προβεί σε μια τέτοια κίνηση, από τη στιγμή που ο ίδιος έχει βασκική καταγωγή.

Το γεγονός ότι ο ίδιος έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Γαλλίας στα μικρά συγκροτήματα και την ομάδα κάτω των 21, δεν επηρεάζει μεταγενέστερα την επιλογή του σε άλλη εθνική ομάδα, αρκεί να μην έχει επίσημη συμμετοχή με αυτήν.

Στους «τρικολόρ» δεν του δόθηκε η ευκαιρία, καθώς ήταν τραυματίας πριν το Euro 2016 και εκτός πλάνων επομένως του ομοσπονδιακού προπονητή, Ντιντιέ Ντεσάν, ενώ η τωρινή μη επιλογή του για το φιλικό με την Ιταλία και τα επερχόμενα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του 22χρονου αμυντικού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Στηρίζει Αλόνσο ο Λούκας Βάθκεθ: «Έδειξε στη Λεβερκούζεν ότι είναι σπουδαίος, θα το αποδείξει και στη Ρεάλ»

Νέο χειρουργείο για Ίσκο, χάνει και ΠΑΟΚ

Τραγωδία στη Βαλένθια: Σκοτώθηκαν ο προπονητής της ομάδας γυναικών με τα τρία παιδιά του σε ναυτικό δυστύχημα!

«Εξετάζει την περίπτωση του Κουλιεράκη η Μπαρτσελόνα»

Λεβαντόφσκι: «Σκεφτόμουν αν έπρεπε να σκοράρω ή όχι»