Σκληρές μάχες περιέλαβαν τα προκριματικά του πρώτου τουρνουά Masters Beach Volley για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΟΠΕ.

Στο πρώτο ματς της ημέρας οι Αυγητίδης/Δανηιλίδης άφησαν εκτός τους Στίγγα/Τσολάκο με 2-1 σετ, όμως αποκλείστηκαν μετά από τρεις ήττες απ’ τους Μαρμαρινό/Μεσσάλα (2-1 σετ), Τσαγγαλίδη/Χατζηγώγο (2-0 σετ) και Κουρτίδη/Τερζόγλου (2-0 σετ). Τα τρία ζευγάρια, μάλιστα, πανηγύρισαν την είσοδό τους στο κυρίος ταμπλό της διοργάνωσης.

Σκληρές μάχες έδωσαν και οι Εφραιμίδης/Μπατζιλής για την είσοδό τους στο κυρίως ταμπλό, επικρατώντας των Κογκαλίδη/Ντάκουρη (2-1 σετ) και Τσαγγαλίδη/Χατζηγιώργου (2-0 σετ).

Την 12άδα συμπληρώνουν οι Καλιανίδης/Μπανιώτης, Κλειδόπουλος/Μαμάης και Βανδώρος/Χαριτωνίδης, ενώ οι Κόκκινος/Ραμιώτης, Αργυρόπουλος/Μπαλοδήμος, Μονιάκης/Τσακογιάννης, Νιώπας/Παπαδημητρίου και Ευγενίδης/Kimble (promotional wild card) έχουν περάσει κατευθείαν στο κυρίως ταμπλό.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας στους άνδρες.

Στις γυναίκες δεν είδαμε σπουδαίες εκπλήξεις. Οι Κούρδογλου/Ματιάδη πέρασαν απ’ το πρώτο ματς bye και επικράτησαν των Μοδιώτη/Οικονομίδου (2-0 σετ), παίρνοντας την πρόκριση για το ταμπλό, όπως και οι Κλέπκου/Κουρτίδου.

Το δίδυμο των Βέλλιου/Χατζηδημητρίου ηττήθηκε με 2-0 σετ απ’ τις Ιωαννίδου/Σφυρίου, όμως πέρασε στην επόμενη φάση επικρατώντας 2-0 σετ των Παυλέα/Σαμπάτη, που αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση.

Στο Κυρίως Ταμπλό προκρίθηκαν επίσης οι Παρασκάκη/Τσοπούλου και οι Γεωργοπούλου/Κουμβάκη.

Στο κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους οι Δηλαβέρη /Τέζα, Βλάχου/ Κοτέογλου, Καραγκούνη/Μεθενίτη, Καράβη/Πασιαλή, Μαναβή/Παρισάκη (promotional wild card), Mishonova/Angelova (wild card).

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας στις γυναίκες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube