«Ζεστό» παραμένει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτηση του Τσόρι, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου από τον Ολυμπιακό.

Στην Αργεντινή υποστηρίζουν πως οι διοικούντες τους «εκατομμυριούχους» ήρθαν εκ νέου σε επαφή με την πλευρά του 36χρονου μεσοεπιθετικού, με τον οποίο υπάρχει… φλερτ εδώ και δύο χρόνια.

Οι συμπατριώτες του προσπαθούν να πείσουν τον Αργεντινό άσο να επαναπατριστεί για χάρη τους, ενώ εκείνος θα ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους Πειραιώτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Στον Ολυμπιακό έχω αλλάξει τελείως την ιδέα που είχα για το ποδόσφαιρο»

Έξαλλος ο Αλμέιδα με την αποβολή του: «Είναι ντροπή! Δεν έχω αγγίξει άνθρωπο»!

Ηλιόπουλος στα αποδυτήρια: «Ένιωσα σαν να χτυπούσαν τα παιδιά μου»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ελ Κααμπί: «Δουλέψαμε και κουραστήκαμε πολύ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Τι λέει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού: «Αναίτια ένταση από την ΑΕΚ για να δικαιολογήσει την ήττα της»

Νικολογιάννης: «Πήρε το μήνυμα μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός – Τι παικτάρα ο Ουναΐ»

«Σαν τσίρκο είστε εδώ, φέρτε και κλόουν»: Η ατάκα Μαρινάκη ενώ έκανε δηλώσεις ο Ηλιόπουλος - Τα είπαν οι δυο τους!

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλμέιδα μετά τα όσα έγιναν στο φινάλε του ντέρμπι

Κετσετζόγλου: «Έχασε το ντέρμπι από ένα λάθος η ΑΕΚ-Πολύ σοβαρές οι καταγγελίες για επίθεση στα αποδυτήρια»