Στις εγκαταστάσεις του STARFOOTBALL Voulas (Αλκυονίδων 4 Βούλα)διοργανώθηκε ένας σπουδαίος αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ομάδα του starfc αποτελούμενη από διεθνείς βετεράνους παίκτες, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους και την ομάδα της UNESCOΠειραιά και νήσων.

Την διοργάνωση του αγώνα είχε ο Αντώνης Γλύκας (Γ.Γ των Βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιά και διευθυντής αθλητισμού της UNESCO) και ο διευθυντής του αθλητικού κέντρου κ. Π. Γκουγκουλίδης . Πλήθος κόσμου απόλαυσε έναν θαυμάσιο και αμφίρροπο αγώνα με νικήτρια ομάδα του Star Football Club 4-2. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι σκόρερ του νικητή ήταν ο Γεωργάτος, ο Λουτσιάνο ντε Σοούζα, ο Γεωργουδάκης και ο αθλητικός συντάκτης Ν.Γαβαλάς.

Για την ομάδα της UNESCO τα τέρματα πέτυχαν ο Πετρόπουλος και ο Σκλάβος. Διαιτητές του αγώνα ήταν: oκ. Λιάπης και οι κυρίες Καλάβρια –Μπαρούνη- Μαραγκού ενώ πολύτιμες υπηρεσίες προσέφεραν οι φυσικοθεραπεύτριες κυρίες Χριστίνα Γαλανοπούλου, Ευαγγελία Φωτεινιά.

Οι πρωταγωνιστές των δυο ομάδων απέσπασαν τα καθολικά χειροκροτήματα για την ποιότητα καλού ποδοσφαίρου και ήταν οι εξής: για την ομάδα του STAR (προπονητής Αντώνης Γλύκας): Σεφερλής, Πανταζής, Μουκέας, Αποστολάκης, Γκούμας, Θειακός, Ιμβριος, Φυλακούρης, Καραφέσκος, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, Γεωργάτος, Αρδίζογλου, Γεωργουδάκης, Μπονόβας, Καρασαβίδης, Σιδέρης, Διαμαντόπουλος, Παγιωτέλης, Γαβαλάς, Γλύκας, Χριστοφορίδης, Καπίρης, Αρβανιτάκης, Ζαρωτιάδης, Αντζουλάτος, Ζαχαράτος, Λυκουσάς και Ζήσης.

Για την ομάδα της UNESCO(Προπονητής Καν.Τσίρμας): Μακρυγιαννέλης,( Γαβρίλης), Μπαζίνας, Μπούγας, Μπολοβίνος, Παπαλεξάνδρου, Πετροπουλός, Τριανταφύλλου, Σκλάβος, Δημόπουλος, Ντούσιας, Μπάκας, Τζέβρετζης, Λαμπρινίδης, Κουντής, Γραμματικός, Καραντζάκης, Σαρρής, Σιαμέτης, Αποστολόπουλος, Κοντζαπαναγιώτης, Ηλίας Κώστας, Λεβεντογιάνης, Παναγιωτίδης, Χαβιαράς, Μίχας.

Χαιρετισμό απεύθυναν στους παρευρισκομένους οι κ. Λευτέρης Πανταζής και Αντώνης Γλύκας.

Τιμήθηκαν από τους διοργανωτές η πρόεδρος του ιδρύματος «ΕΛΠΙΣ» για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το σημαντικό έργο του ιδρύματος για τα παιδιά, καθώς και ο πρόεδρος της UNESCOκ . Μαρωνίτης. Ενώ το STARFOOTBALLCLUB τίμησε με μετάλλια τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ενώ πλακέτες απένειμε η UNESCOστο ίδρυμα «Ελπίς» και στο STARFOOTBALLCLUB.

Πριν την έναρξη του αγώνα ανεκρούστει ο εθνικός μας ύμνος και τον παρακολούθησαν πολλοί επίσημοι μεταξύ των οποίων ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Γλυφάδας Πατήρ Αντώνιος, το μέλος του Δ.Σ. της ‘’ Ελπίδας’’, κ. ΑλίναΜινέτα, η κ. Αντζυ Αποστόλου, ο πρόεδρος της ένωσης παλαιμάχων του Πειραιά κ. Νίκος Σιδηρόπουλος με τον κ. Κωνσταντινίδη καθώς και οι αθλητικοί παράγοντες Ζαφείρης, Καραντάνης, Τουλγέρογλου, Ψαράς, Αδαμόπουλος, Μουλαζινάκης, ο προπονητής των παλαιμάχων του Ολυμπιακού κ. Αντώνης Τζανετουλάκος, ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα κ. Αδαμάκης με τον προπονητή του κ .Σάννη, η πρόεδρος πολιτιστικού φορέα της ομοσπονδίας εφοριακών κα. Σακισλή και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού της ΑΔΕΔΥ κ. Δημήτρης Μίχας.

Τέλος η UNESCO Πειραιά απένειμε τιμητική διάκριση στο ίδρυμα Ελπίδα και στο StarFootballClub.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube