Για την απόκτηση του Αντρέ Γκόμες από τη Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι έχει αρχίσει να κινείται η Τότεναμ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», τα «σπιρούνια» ξεκίνησαν επαφές με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Χόρχε Μέντες, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας ενόψει Ιανουαρίου.

Η ομάδα του Ποκετίνο ήθελε να κάνει δικό της τον 24χρονο από το καλοκαίρι, παρόλα αυτά η περίπτωσή του δεν προχώρησε λόγω της αποτυχίας της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει τον Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ.

Οι επαφές αναμένεται να συνεχιστούν, με την Τότεναμ, η οποία δεν «παίζει« μόνη της στην απόκτηση του Πορτογάλου, καθώς ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχει δείξει και η Γιουβέντους.

Επιμέλεια: Αποστόλης Βερτούδος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ακέφαλη» και… αποκλεισμένη από το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ, τεράστια επιτυχία για την Μπράιτον!

Κουράστηκε για την πρόκριση η Γουέστ Χαμ, ζημιά για Μαυροπάνο που αποχώρησε με φορείο

Άρσεναλ των… στημένων, διέλυσε την Πόρτσμουθ με χατ-τρικ Μαρτινέλι και τρία γκολ από κόρνερ!

Πρόκριση με ανατροπή και τριάρα για την «ψυχωμένη» Λιντς

Λίβερπουλ: Χάνει τον Μπράντλεϊ για όλη τη σεζόν!

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με πεντάρα και ξέσπασμα στο φινάλε, η έναρξη της εποχής Ροσένιορ στην Τσέλσι

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!

Ματς - έπος στο Νιούκαστλ, πρόκριση για τις «καρακάξες» που ισοφαρίστηκαν στο 120', αλλά πέρασαν στα πέναλτι!