Η καριέρα του Μαρκέλ Φουλτζ στους Σίξερς αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, με δημοσιεύματα του εξωτερικού να εμφανίζουν έντονο ενδιαφέρον των Κλίβελαντ Καβαλίερς για την απόκτηση του παίκτη.

Η έλευση του Τζίμι Μπάτλερ αύξησε τον ανταγωνισμό στο ρόστερ των Σίξερς και σε συνδυασμό με τα θέματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει συχνά ο Φουλτζ στον ευπαθή ώμο του, φαίνεται ότι έχουν στερέψει την υπομονή της διοίκησης της ομάδας με την περίπτωσή του και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει σε κάποιον άλλον οργανισμό του ΝΒΑ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς τοποθετούνται ψηλά στην λίστα με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για το νούμερο ένα του draft 2017, καθώς δείχνουν να διαθέτουν τόσο τον αγωνιστικό χώρο - χρόνο για τον Φουλτζ όσο και τους παίκτες, προκειμένου να επέλθει πιο εύκολα μια συμφωνία με τους Σίξερς.

Οι «ιππότες» εμφανίζονται να επιθυμούν την απόκτηση του Φουλτζ, ώστε να δημιουργήσουν ένα δίδυμο Σέξτον - Φουλτζ , το οποίο θα πλαισιώνεται με τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ, σε μια χρονιά όπου δεν «κυνηγούν» είσοδο στα playoffs του ΝΒΑ. Με την κίνηση αυτή φαίνεται ότι οι Καβς ξεκινούν την διαδικασία ανοικοδόμησής τους, έπειτα από την φυγή του ΛεΜπρόν Τζέιμς, προκειμένου να επιστρέψουν ανταγωνιστικοί στο μέλλον.

Επιπλέον, η ομάδα από το Οχάιο διαθέτουν τον Κάιλ Κόρβερ στο ρόστερ τους, ο οποίος φαίνεται ότι απασχολεί έντονα τους Σίξερς, ώστε να δυναμώσουν το περιφερειακό τους σουτ.

Στα δύο χρόνια παρουσίας του στο ΝΒΑ, ο Φουλτζ έχει καταγράψει 33 αγώνες με απολογισμό 7.7 πόντους (42.1% β, 42.2% διπ, 26.7% τριπ), 3.4 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 0.3 κοψίματα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube