Μετά από 13 χρόνια στην Ευρώπη (αγωνιζόμενος σε Σεν Γκάλεν, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ανόβερο, Σάλκε και Άιντραχτ Φρανκφούρτης), το 2015 ο Τρανκίλο Μπαρνέτα αποφάσισε να ακολουθήσει το... αμερικάνικο όνειρο, αποδεχόμενος την πρόταση της Φιλαδέλφεια Ουνιόν.

Το πρωτάθλημα του MLS ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου μήνα και χθες (σήμερα σε ώρα Ελλάδος), η Φιλαδέλφεια Ουνιόν υποδέχθηκε στο «Talen Energy Stadium» την Ορλάντο Σίτι των Κακά, Νοτσερίνο και Ζούλιο Μπαπτίστα, για την 5η αγωνιστική.

Με το σκορ στο 1-1 (Σαπόνγκ 2', Γουίντερ 43') και λίγα δευτερόλεπτα να απομένουν πριν τις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ, με τον Τρανκίλο Μπαρνέτα να αναλαμβάνει την εκτέλεση.

Με ένα όχι τόσο δυνατό, αλλά αρκετά τεχνικό, «γλυκό» άγγιγμα στη μπάλα, ο 30χρονος μέσος την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα, ανοίγοντας λογαριασμό στο MLS και χαρίζοντας παράλληλα τη νίκη στην ομάδα του.

Σύμφωνα με τον αναλυτή του πρωταθλήματος πάντως, Ματ Ντόιλ, η εκτέλεση θα έπρεπε να επαναληφθεί «λόγω της κίνησης των συμπαικτών του Μπαρνέτα κατά την εκτέλεση, οι οποία εμπόδισε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα Τζο Μπέντικ».

Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...



Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube