Νέο επεισόδιο στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ και τον φερόμενο βιασμό γυναίκας σε ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη.

Ο Γάλλους σούπερ σταρ είχε αντιδράσει μέσω των social media προ ημερών στα νέα που είχαν διαρρεύσει από τον Τύπο της Σουηδίας και έμπλεκαν το όνομά του με το θύμα, ποστάροντας σχετικά την ατάκα «fake news».



Τελικά, το τελευταίο 24ωρο έρχονται νέα δημοσιεύματα από τη Γαλλία που δίνουν άλλη μία, διαφορετική, διάσταση απ’ όσες είχαν γραφτεί μέχρι σήμερα. Σε κείμενο της «Parisien» και του «RMC Sport» υποστηρίζεται πως ο Εμπαπέ είχε ερωτική επαφή με γυναίκα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ξενοδοχείο.

Ο 24χρονος υποστηρίζει στο περιβάλλον του πως η ερωτική συνεύρεση με τη γυναίκα ήταν συναινετική, ενώ αναφέρει πως έχει και αποδεικτικά μηνύματα στο κινητό του. Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει πως η καταγγέλλουσα για βιασμό γυναίκα είναι άλλη και όχι αυτή με την οποία ο Εμπαπέ είχε τις επαφές, την οποία και δεν γνωρίζει.

Όσον αφορά τους δικηγόρους του Γάλλου σούπερ σταρ, σημειώνουν πως οι αρχές της Σουηδίας δεν έχουν συμπεριλάβει στη δικογραφία τον πελάτη τους και το γεγονός πως δεν έχει κάποια ανάμειξη αποδεικνύεται από το ότι δεν έχει κληθεί να καταθέσει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube