Ατυχίας... συνέχεια για τον Άριεν Ρόμπεν. Ο Ολλανδός εξτρέμ, ο οποίος έχασε ένα μεγάλο κομμάτι της περσινής σεζόν με πρόβλημα στους προσαγωγούς και ξεκίνησε τη φετινή ταλαιπωρούμενος από θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, θα απουσιάσει από τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενάντια σε Λευκορωσία και Γαλλία.

Ο Ρόμπεν έκανε την επιστροφή του στη Μπουντεσλίγκα στο ματς της Μπάγερν κόντρα στην Κολωνία το Σάββατο, αλλά άντεξε μόλις ένα ημίχρονο, αφού δέχτηκε ένα χτύπημα στα πλευρά και αντικαταστάθηκε.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «οράνιε», Ντάνι Μπλιντ, επιβεβαίωσε την απουσία του παίκτη των Βαυαρών:

«Μίλησα με τον Άριεν σήμερα το πρωί, δεν θα έρθει- δεν είναι έτοιμος και αυτό είναι ατυχές. Θα πρέπει να τα καταφέρουμε χωρίς αυτόν. Αυτό είναι ξεκάθαρο τώρα και γνωρίζουμε που βρισκόμαστε. Δεν νιώθει έτοιμος ακόμα. Το γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολα για εκείνον. Ελπίζαμε ότι θα μπορούσαμε να επωφεληθούμε από την παραπάνω ποιότητα που φέρνει. Δυστυχώς δεν θα γίνει αυτό. Θα πρέπει να τα καταφέρουμε χωρίς αυτόν», δήλωσε.

Ελαφρώς καλύτερα ήταν τα νέα για τον Γουέσλι Σνάιντερ, ο οποίος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί στα ματς των προκριματικών, παρότι έχει ένα πρόβλημα στο μηρό.

«Θα πρέπει να μιλήσω μαζί του, αλλά ο ίδιος ο Γουέσλι είναι αισιόδοξος. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να παραμείνουμε προσεκτικοί με τους μυικούς τραυματισμούς», είπε ο Μπλιντ για τον μέσο της Γαλατασαράι.

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube