Αν και το ντεμπούτο του Μπεν Σίμονς με τους Νετς αναμενόταν στο Game 4 με τους Σέλτικς, αυτό δεν θα συμβεί. Ο Αυστραλός γκαρντ τέθηκε εκτός μάχης δηλώνοντας ενοχλήσεις στη μέση, αλλά φαίνεται πως δεν έπεισε κανέναν.

Η στάση του Σίμονς έχει εξοργίσει το κοινό, που θεωρεί πως για μια ακόμη φορά κάνει πίσω στα δύσκολα και αδιαφορεί για την ομάδα του. Ο Ρέτζι Μίλερ, θρύλος των Πέισερς και πλέον σχολιαστής, ήταν ιδιαίτερα καυστικός. «Έλα ρε φίλε! Εκτός από το Game 4 ενώ αναμενόταν να κάνει ντεμπούτο. Αυτός ο τύπος δεν έχει καθόλου ανταγωνιστικό πνεύμα!», ανέφερε.

Το Twitter «δίκασε» τον άσο των Νετς, ο οποίος-θυμίζουμε-έχει μείνει εκτός δράσης όλη τη σεζόν, αρχικά με τους Σίξερς, πότε επικαλούμενος τραυματισμούς και πότε ψυχολογικά προβλήματα, πιέζοντας για ανταλλαγή, αλλά ακόμη και τώρα που του έγινε το χατίρι δεν έχει βοηθήσει καθόλου τη νέα του ομάδα.

Ο Στίβεν Έι Σμιθ ήταν ακόμη πιο σκληρός. «Λυπάμαι τους συμπαίκτες του. Παράτησε το LSU, παράτησε τους Σίξερς και τώρα δεν εμφανίζεται να βοηθήσει τους Νετς», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube