Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή που ανακοίνωσε ο Τραϊανός Δέλλας για το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 18:15 την Κυριακή και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League.

Ανάμεσα σε αυτούς δεν είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά ολόκληρη την εβδομάδα και δεν υπάρχει η πληροφορία ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Μάλιστα, αποτελεί έκπληξη αυτή τη κίνηση του Τραϊνού Δέλλα, καθώς η ομάδα του φανέρωσε πολλές αμυντικές αδυναμίες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου έχασε με 3-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Στο συγκεκριμένο ματς δεν αγωνίστηκε ο 32χρονος ποδοσφαιριστής λόγω τραυματισμού.

Οι παίκτες αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο μετά το τέλος της προπόνησης και όσοι δεν είναι στην αποστολή θα βρεθούν στο αθλητικό κέντρο το πρωί της Κυριακής.

Η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Ντιγκινί, Γροντής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube