Παρά την «λευκή ισοπαλία» που έφερε ο ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ, χθες στην Τούμπα, ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ δεν χάνει την πίστη του για την πρόκριση του «δικέφαλου του Βορρά» στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League!

Μιλώντας για το παιχνίδι με την ισραηλινή ομάδα αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός έκανε λόγο για ανάμεικτα συναισθήματά.

«Ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω το πρώτο μου παιχνίδι στην Τούμπα. Είναι κάπως ανάμικτα τα συναισθήματα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, που έζησα την εμπειρία με τους οπαδούς, την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Καταλαβαίνω γιατί έλεγαν ότι είναι πολύ δύσκολο για τους αντιπάλους να έρχονται εδώ. Είμαι λίγο απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αλλά θα πάμε στο εκτός έδρας ματς για να πάρουμε την πρόκριση», ήταν τα πρώτα λόγια του Εκόνγκ στην κάμερα του «PAOK TV».

Όσο για την εικόνα του αγώνα και τη ρεβάνς στο Ισραήλ; «Αν κοιτάξετε το ματς και τις ευκαιρίες που κάναμε, αξίζαμε να κερδίσουμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ορισμένες φορές έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν είχαμε ευστοχήσει στο πέναλτι, αν είχα αξιοποιήσει την ευκαιρία με την κεφαλιά που είχα, τις ευκαιρίες στο β΄ημίχρονο... Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε καλά, όλοι έδωσαν ό,τι είχαν αλλά πλέον κοιτάμε τη ρεβάνς», απάντησε ο 30χρονος στόπερ.

Επιμέλεια Κωνσταντίνα Τόλια

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.