Ο Τρόοστ Εκόνγκ τόνισε πως είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα στην Τούμπα και δεν κατάφεραν να νικήσουν μόνο και μόνο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ την Μπεϊτάρ, θεωρεί πως έχει διαφορετικές ικανότητες από τον Ινγκασον και περιμένει από την Μπεϊτάρ να είναι πιο επιθετική στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, αφού στο αποψινό ματς θεωρεί πως έπαιζε μόνο άμυνα.

Αναλυτικά:

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια φανταστική ατμόσφαιρα, είμαι εντυπωσιασμένος, είχα ακούσει πολλά για την ατμόσφαιρα της Τούμπας, αλλά σήμερα που το βίωσα είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Θα ήθελα να ξεκινήσω την καριέρα μου εδώ με μια νίκη βέβαια, αν και αυτό δεν έγινε, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση και θα πάμε στο Ισραήλ για να πάρουμε την πρόκριση εκεί».

Για την πίεση που ένιωσε στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ ως αντικαταστάτης του Ίνγκασον: «Σίγουρα, είμαστε μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικούς αμυντικούς και θεωρώ ότι είμαστε μια πολύ δυνατή αμυντική ομάδα, σίγουρα εγώ δεν είμαι ο Ίνγκασον, αλλά είμαι ένας παίκτης με πολλές εμπειρίες κι έχω πολύ υψηλές παραστάσεις, έχω παίξει σε μεγάλα γήπεδα κι, έτσι, δεν ένιωσα κάποια πίεση και, παρόλο που σήμερα δεν καταφέραμε να νικήσουμε, είμαι αισιόδοξος και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε κι εγώ θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθάω την ομάδα σε κάθε παιχνίδι».

Για τη ρεβάνς στο Ισραήλ: «Σήμερα παίξαμε καλά, είχαμε την μπάλα, αλλά μας έλειψε λίγο η δημιουργικότητα στα τελευταία μέτρα του γηπέδου, είχαμε και την ευκαιρία του πέναλτι, που αν έμπαινε θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Οι αντίπαλοι απλά αμύνθηκαν, οπότε στο επόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσουν να παίξουν πιο επιθετικά, οπότε εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε πιο πιεστικά για να πετύχουμε το γκολ που θέλουμε και να πάρουμε την πρόκριση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.