Μεγάλη αγωνία επικρατεί στις τάξεις της εθνικής Πορτογαλίας για την ετοιμότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Μιγκέλ Βελόσο όμως να βλέπει θετικά την πορεία της κατάστασης του σούπερ-σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ως γνωστόν, ο 29χρονος επιθετικός ταλαιπωρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα από τενοντίτιδα στο γόνατο και με τις προπονήσεις που πραγματοποιεί, επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο, ενώ οι γιατροί της εθνικής ανέφεραν πως αν συνεχίσει να ρισκάρει με τον τραυματισμό, υπάρχει πιθανότητα να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τον 28χρονο συμπαίκτη του την Πορτογαλία όμως, ο Κριστιάνο βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι μάλιστα αρκετά ενεργός στις προπονήσεις.

«Δεν είμαι γιατρός αλλά από αυτά που βλέπω, μπορώ να πω πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καλά. Προπονείται, πηδάει και σουτάρει», ήταν η τοποθέτηση του μέσου της Ντιναμό Κιέβου.

Επιπλέον, υποστήριξε πως είναι έτοιμος να λύσει τα χέρια του Πάουλο Μπέντο και να καλύψει το κενό του τραυματία Φάμπιο Κοεντράο στο αριστερό άκρο της άμυνας.

«Θα το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση, επειδή αυτό που θέλουμε όλοι είναι να παίζουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», τόνισε ο Βελόσο κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον κρίσιμο αγώνα με τις ΗΠΑ την Δευτέρα για τον Ζ’ όμιλο του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube