Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως χρειάζεται ξεκούραση από τα συνεχόμενα ματς, πως έκανε υπομονή και πήρε τις ευκαιρίες του, ενώ χαρακτήρισε καλή και δουλεμένη ομάδα τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά: «Υπάρχουν όλα τα συναισθήματα στο ποδόσφαιρο. Προτιμώ τις χαρές, αλλά μέσα από τις λύπες γίνεσαι πιο δυνατός. Για δύο τρία λεπτά, δεν πήραμε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, νίκη που ήρθε σήμερα. Είμαστε ικανοποιημένοι από τα τρία τελευταία ματς, θέλουμε να ηρεμήσουμε από την κούραση και τα συνεχόμενα παιχνίδια και να δούμε τα επόμενα από του χρόνου.

Έχω μάθει να έχω υπομονή, ήθελα μια καλή εμφάνιση και να σκοράρω σήμερα. Είχα χάσει κάποιες ευκαιρίες στα προηγούμενα ματς και είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να ανοίξω λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα. Το γκολ ήρθε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Ο Πανθρακικός είναι αξιόλογη και πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Έχει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και είναι δύσκολος αντίπαλος. Πέρυσι, δεινοπαθήσαμε να τον νικήσουμε. Πρέπει τα παιχνίδια στην έδρα σου να τα παίρνεις για να διατηρηθείς ψηλά και, ειδικά, απέναντι σε καλούς αντιπάλους, αφού παίρνεις δύναμη.

Η χαρά των παιδιών είναι να τους προσφέρεις κάτι ευχάριστο. Οι πρωτοβουλίες αυτές είναι αξιέπαινες, αλλά μπορούν να γίνονται και πιο συχνά».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube