Το πόσο πολύ «πιστεύει» στην αξία του Κώστα Μήτρογλου έδειξε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, μίλησε στην «A Bola», για τον διεθνή επιθετικό της Μπενφίκα, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ολυμπιακό.

Ο Κετσπάγια αναφέρθηκε στην άμεση προσαρμογή του διεθνούς επιθετικού και τόνισε πως ήταν σωστή η επιλογή του να μετακομίσει από την Φούλαμ στους «Αετούς της Λισαβόνας».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μαθαίνω ότι ο Μήτρογλου αγωνίζεται με επιτυχία Μπενφίκα. Ξέρω ότι σημειώνει γκολ και σκόραρε επίσης απέναντι στην Αστάνα στο Champions League. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η προσαρμογή του ήταν γρήγορη, περισσότερο από ότι περίμεναν κάποιοι . Είναι ένας έμπειρος παίκτης με ποιότητα και, ως εκ τούτου, αυτό διευκολύνει τα πράγματα.

Ηταν σωστή η απόφασή του να φύγει από την Αγγλία και να επιλέξει την Πορτογαλία και κυρίως την Μπενφίκα. Σίγουρα θα γίνει ακόμα καλύτερος σε ένα σύλλογο όπως η Μπενφίκα, όμως και η Μπενφίκα θα επωφεληθεί από την εμπειρία του. Η σεζόν μόλις έχει ξεκινήσει. Να ξέρετε ότι θα βελτιώσει την απόδοσή του στα επόμενα παιχνίδια, θα σκοράρει περισσότερα γκολ, επιβεβαιώνοντας ότι είναι σκόρερ. Ακόμη δεν έχετε δει τίποτα»,
είπε χαρακτηριστικά

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube