Στην Ελλάδα βρίσκονται ο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς και η Σάσκια Χίπε, για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των τμημάτων βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Ο Τσούπκοβιτς έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (28/8) στην Ελλάδα, ενώ σήμερα (Δευτέρα) πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου και θα λάβει κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μάλιστα, ο Σέρβος ακραίος σχολίασε: «Σήμερα είναι η πρώτη φορά που θα δω τα παιδιά, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και την ομάδα. Ήρθα εδώ για να δουλέψω σκληρά και να πετύχουμε τους στόχους μας κατακτώντας όλους τους τίτλους. Δεν θα πω περισσότερα, ελπίζω ότι η δουλειά μου θα «μιλήσει» για αυτό και θα δείξω ποιος είμαι».

Σε ελληνικό έδαφος πάτησε σήμερα και η Σάσκια Χίπε, που έφτασε με υψηλούς στόχους για τη νέα της ομάδα.

Η Γερμανίδα διαγώνιος μετέβη απευθείας στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, στη συνέχεια γνώρισε τις νέες της συμπαίκτριες και το τεχνικό τιμ της ομάδας, ενώ από αύριο αναμένεται να μπει στις προπονήσεις.

Στις δηλώσεις της στο osfp.gr η Σάσκια Χίπε τόνισε τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένη που ήρθα και θα ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα. Που θα γνωρίσω τις συμπαίκτριές μου και το προπονητικό επιτελείο. Είμαι εντυπωσιασμένη από τις πρώτες εικόνες που έχω αποκομίσει ερχόμενη από το αεροδρόμιο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει όλους τους στόχους κατακτώντας το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα αλλά και να έχουμε πολύ καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube