«Νοσοκομείο» έχει γίνει η Εφές, η οποία είναι αναγκασμένη να διαχειριστεί τους τραυματισμούς των Σέιν Λάρκιν, Ελάιτζα Μπράιαντ και Τιμπόρ Πλάις.

Ο πρώτος χτύπησε πρόσφατα στο δάχτυλο και υπάρχει φόβος πως θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ενώ οι άλλοι δύο είναι τραυματίες εδώ και καιρό, έχοντας παίξει μόλις 3 και 5 ματς στην Ευρωλίγκα, αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία σχετικά με την κατάσταση των παικτών. Οι Μπράιαντ και Πλάις, αρχικά, αναμένεται να μην απουσιάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον πρώτο ειδικά να μετράει μέρες για την επιστροφή του. Όσον αφορά τον Λάρκιν, θα κάνει νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού, είναι σημαντικό όμως πως το πρόβλημα δεν αφορά το χέρι με το οποίο σουτάρει.

Η Εφές , λόγω και των προβλημάτων, έχει μέχρι στιγμής αρνητικό ρεκόρ 4-5 στην Ευρωλίγκα. Στις 5 Δεκέμβρη, η τουρκική ομάδα παίζει εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό, επομένως μένει να φανεί αν οι τραυματίες θα έχουν επανέλθει μέχρι τότε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube