Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ, οι Νιου Γιορκ Νικς ενεργοποίησαν μια τεράστια «βόμβα», αποκτώντας μέσω trade από τους Τίμπεργουλβς τον Καρλ Άντονι Τάουνς!


Μετά από 9 χρόνια στη Μινεσότα, ο «KAT» αναγκάστηκε να μετακομίσει στο «Μεγάλο Μήλο», συνθέτοντας εκεί μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα στο πλευρό των Μπράνσον, Μπρίτζες και Όου Τζι Ανουνόμπι!


Για το ξαφνικό και... αναπάντεχο αυτό trade μίλησε ο καλός φίλος και επί χρόνια συμπαίκτης του στους «λύκους», Άντονι Έντουαρντς, ο οποίος στο πλαίσιο της Media Day τόνισε πως τον «πονά» η απουσία του Τάουνς, αλλά έτσι λειτουργεία πια η λίγκα.




«Σίγουρα πονάει που δεν είναι εδώ ο αδερφός μου ο Τάουνς. Αλλά ξέρω ότι λειτουργεί η λίγκα. Πρέπει να προχωρήσουμε όμως. Είμαι έτοιμος προκειμένου να βρούμε άκρη όσο πιο γρήγορα γίνεται και να τα πάμε ακόμα καλύτερα από πέρυσι όσο πιο . Είναι λίγο περίεργο να μιλάω για αυτό γιατί μόλις έγινε η ανταλλαγή. Αυτός είναι ο άνθρωπος μου. Δεν ζήσαμε μόνο μια ή δύο καταστάσεις μαζί, αλλά πολλές παραπάνω. Ήμασταν σαν ένα και έπαιζε ο ένας για τον άλλον. Πάντα θα χαίρομαι για αυτόν. Χαίρομαι που είμαι εδώ αλλά λυπάμαι που δεν είμαστε μαζί πλέον».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube