Στο… πλευρό του Τζέιμς Μάντισον στάθηκε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος υποστήριξε ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής διαχειρίζεται όπως ο ίδιος επιθυμεί τον ελεύθερο χρόνο του.

Ο παίκτης της Λέστερ ενώ είχε αποχωρήσει -λόγω ίωσης- από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας (η οποία προετοιμαζόταν για τα παιχνίδια με Τσεχία και Βουλγαρία), εθεάθη σε καζίνο. Όπως είναι λογικό οι συγκεκριμένες εικόνες δεν σχολιάστηκαν και με τον καλύτερο τρόπο από τον… απαιτητικό αγγλικό Τύπο, κάτι που ωστόσο δεν βρίσκει σύμφωνο τον πλέον αρμόδιο, τον προπονητή του.

«Όταν ένας παίκτης αποχωρεί από την αποστολή, τότε εξαρτάται από τον ίδιο το πως θα διαχειριστεί τον ελεύθερο χρόνο του. Υποθέτω ότι ο Μάντισον πλέον έχει καταλάβει ότι όταν "μπλέκεσαι" με την εθνική Αγγλίας, τότε υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάουθγκεϊτ.

Μάλιστα, συνεχίζοντας εξήγησε και το πόσο καλά προσπαθεί να γνωρίζει τον κάθε ποδοσφαιριστή του. «Δεν θέλω να συζητάω προσωπικά θέματα, ωστόσο ξέρω αρκετά καλά τους παίκτες μου. Παρακολουθώ κάθε αγωνιστικό τους λεπτό, είτε ζωντανά, είτε την Κυριακή το βράδυ ή το πρωί της Δευτέρας. Δεν υπάρχει στιγμή που να γνωρίζουμε τα πάντα. Όμως, έχουμε μία πολύ ξεκάθαρη εικόνα για τον καθέναν», υπογράμμισε ο 49χρονος τεχνικός των «Τριών Λονταριών».

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube