Από τύχη δε βρίσκονταν ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχεία στα Τέμπη η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Η αθλήτρια και ο επιχειρηματίας σύντροφός της φαίνεται πως είχαν εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κατερίνη, την Τρίτη, με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Train αλλά λίγες ώρες πριν την αναχώρησή τους φαίνεται πως άλλαξαν τα εισιτήριά τους, λόγω έκτακτου επαγγελματικού ραντεβού του επιχειρηματία, με αποτέλεσμα να γλιτώσουν από την τραγωδία.

Η πρώην νικήτρια του Survivor δημοσίευσε το μήνυμα του συντρόφου της στα social media, όπου εξηγούσε τι συνέβη και πως από τύχη δεν μπήκαν σε αυτό το τρένο. Πάντως ένας follower την κατηγόρησε με χυδαίο τρόπο πως απλώς επιζητά την προσοχή. «Μωρή πατσαβούρα τι θες να δείξεις με αυτό; Βούλωσε το πια… τι θες να τραβήξεις τα βλέμματα. Χάθηκαν συγγενείς, φίλοι και εσύ ανεβάζεις πως σώθηκες; Τράβα σε καμιά εκκλησία και πες ευχαριστώ. Τι το ανεβάζεις; Σκάστε πια!» έγραφε το μήνυμα που δέχτηκε η αθλήτρια και αναδημοσίευσε η ίδια κρύβοντας στα στοιχεία του αποστολέα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube