Σε πρώτο πλάνο παραμένει για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση της απόκτησης ενός βασικού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα πρέπει να έχει ενσωματωθεί στην ομάδα μέχρι το τέλος Ιουνίου – αρχές Ιουλίου.

Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολούνται ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος, οι οποίοι έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους εκπροσώπους διάφορων ποδοσφαιριστών, με τους Σίβοκ, Σπάχιτς και Σιανί να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», και οι τρεις υποθέσεις παρουσιάζουν δυσκολίες (η καθεμία ξεχωριστά), όμως όλα δείχνουν πώς θα ξεκαθαρίσουν μετά τους προσεχείς αγώνες των εθνικών ομάδων και τότε αναμένονται οι οριστικές απαντήσεις τουλάχιστον των δύο εκ των τριών ποδοσφαιριστών.

Τα πράγματα είναι δύσκολα για το «τριφύλλι», αφού ο Σίβοκ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και οι απαιτήσεις του – τουλάχιστον αυτή τη στιγμή – δεν πέφτουν κάτω από το 1,3 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά του, ο Σπάχιτς φέρεται να περιμένει πρόταση από την Τουρκία για να βρει το 1 εκατ. ευρώ που ψάχνει για το συμβόλαιό του.

Τέλος, ο Σιανί φαίνεται να είναι η πιο εφικτή από όλες τις υποθέσεις, αφού το κασέ του αγγίζει τις 700 με 800 χιλιάδες ευρώ, αλλά και πάλι εκείνος φέρεται να επιθυμεί να αγωνιστεί στη Γαλλία ή την Αγγλία και ίσως να χρειαστεί να περιμένει αρκετές μέρες μία τέτοια πρόταση.

Εφόσον δεν προκύψει κάτι με τις προαναφερθείσες υποθέσεις, τότε οι «πράσινοι» θα ενεργοποιήσουν τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που εξετάζουν υπό άκρα μυστικότητα και τα ονόματά τους αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστά, καθώς η διοίκηση καθημερινά δέχεται προτάσεις από μάνατζερ διάφορων παικτών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαζίτσι παίρνει ο Ολυμπιακός, άκυρο για Ουνάς

Σαββόπουλος: «Ο Μάγιο είναι αμφίβολος για ΠΑΟΚ, αλλά δεν θέλει να χάσει το συγκεκριμένο ματς»

«Η Αλ-Σαντ θέλει να πάρει τον Ουνάς μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού-Ο παίκτης θέλει Κατάρ!»

Τσορμπατζόγλου: «Θα γίνουν αλλαγές στην 11άδα με Άρη - Για πολλούς λόγους ο ΠΑΟΚ πάει για τερματοφύλακα»

Δεσύλλας: «Θα πάρει τα πάνω του ο Παναθηναϊκός με νίκη την Κυριακή - Δεν φανερώνει τις σκέψεις του ο Αλόνσο»

Κετσετζόγλου: «Είναι ανάγκη να δώσει η ΑΕΚ μια χαρά στον κόσμο της»

Αντύπας: «Πλέον ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο πρέπει»

Ένα γκολ σε τρεις αγώνες: Ο αριθμός που δείχνει το πρόβλημα του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Ανακοινώνει Ουνάς, προχωρά για μεσοεπιθετικό και τα τρία «πρέπει» μέχρι τη διακοπή

Παναθηναϊκός: «Σφίγγει» το ροτέισον ενόψει ΑΕΚ ο Αλόνσο - Τα διλήμματα για την ενδεκάδα