Χωρίς τον Τσόρι Ντομίνγκες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν για άλλη μία μέρα την εντατική δουλειά, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολλή δουλειά επάνω στην τακτική.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες δούλεψαν και στην κατοχή της μπάλας, την πίεση προς τον αντίπαλο και τη σωστή και γρήγορη κυκλοφορία.

Εκτός προγράμματος έμεινε για άλλη μία μέρα έμεινε ο Τσόρι, ο οποίος και σήμερα προπονήθηκε μόνο του. Την Παρασκευή οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα γυμναστούν στις 09:00 το πρωί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χοντραίνει το παιχνίδι η Γοδόι: «Θα προπονείται μόνος ο Αντίνο μέχρι να πάει στη Ρίβερ»!

Πάτησε Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χόνγκλα

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Ηλιόπουλου στη «μάζωξη της Παναγιώτας»: «Τι έγινε, παιδιά, πού το πάμε εδώ;»

Χιμένεθ: «Με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση μπορούμε να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Σαββόπουλος: «Η διαχείριση του Χιμένεθ για δυο ματς και η πιθανή 11άδα του Άρη με ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Το μεγαλύτερο ερωτηματικό για την ΑΕΚ - Τι θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος για τη διακοπή τριών εβδομάδων»

Ατρόμητος: Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Δεσύλλας: «Ανεβασμένη προσφορά από Παναθηναϊκό για τον Αντίνο και νέος κύκλος επαφών με τη Γοδόι»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα κάνει ροτέισον στο Αγρίνιο ο Λουτσέσκου - Χρειάζεται υπομονή στην υπόθεση του Ντρκούσιτς»

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Περιστέρι