Δεν πρόλαβε να πάει ο Λοΐκ Ρεμί στην Κρίσταλ Πάλας και τραυματίστηκε!

Ο στράικερ, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι, χτύπησε στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος του, θα επιστρέψει στους «μπλε». Τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων θα συνεργάζονται στενά ώστε να ενσωματωθεί ξανά στους «αετούς» όταν αποθεραπευτεί.

Ο τραυματισμός του είναι σημαντικό πλήγμα για τον Άλαν Πάρντιου, ο οποίος περίμενε επιθετικές λύσεις από τον φορ που απέκτησε μια μέρα πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»