Η Παναγιώτα Διώτη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον τελικό (16/4, 20:00) του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΑΟ Θήρας και τον ΠΑΟΚ, αλλά αρνήθηκε χαρακτηρίσει φαβορί για τον τίτλο την ομάδα, τονίζοντας ότι ο σύλλογος της Σαντορίνης έχει τις ίδιες πιθανότητες κόντρα στον «δικέφαλο».

«Περιμέναμε αυτήν τη στιγμή πώς και πώς. Νομίζω ότι σε έναν τελικό πάντα έχεις μια ομάδα απέναντι σου που είναι στο ίδιο επίπεδο. Συνεπώς οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Είμαστε πολλοί ενθουσιασμένες. Αυτά τα παιχνίδια που ήταν πολύ δύσκολα, μας ένωσαν. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Είναι η δεύτερη φορά που φτάνω σε τελικό Κυπέλλου. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός από όλα τα κορίτσια», ανέφερε σε ερώτηση που δέχθηκε από τον Μάνο Ζερβάκη για το αν είναι φαβορί ο ΑΟ Θήρας, έχοντας αποκλείσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Για την ιδιαιτερότητα της σεζόν λόγω της πανδημίας, ανέφερε: «Δυστυχώς λόγω του λοκντάουν, είχανε πει ότι θα σταματούσαμε για δύο εβδομάδες, αλλά έγιναν τρεις και στη συνέχεια τέσσερις. Επιτρεπόντουσαν οι προπονήσεις, αλλά μόνο προπονήσεις και όχι αγώνες».

Για την επιστροφή της στην Ελλάδα έπειτα από την παρουσία της στη Λουγκάνο: «Επέστρεψα για προσωπικούς λόγους από την Ελβετία. Ευτυχώς ήρθα σε ένα οργανωμένο σωματείο, η διοίκηση μας προσφέρει τα πάντα και είμαι πολύ χαρούμενο που βρίσκομαι εδώ στον ΑΟ Θήρας. Υπάρχει διαφορά στο επίπεδο. Είναι πιο πάνω το ελληνικό βόλεϊ, αλλά η οργάνωση στην Ελβετία είναι πολύ καλύτερη».

Όταν της ζητήθηκε να πει πως κυλάει η παρουσία της στη Σαντορινή, είπε: «Μου αρέσει η ζωή στη Σαντορίνη. Είναι ήρεμα. Είσαι συγκεντρωμένη στη δουλειά σου και είναι καλά εδώ, μην περιμένετε να πω κάτι αρνητικό».

Για το επίπεδο του ΑΟ Θήρας και το αν μπορεί να βρεθεί στο επίπεδο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού: «Μιλάμε για ιστορικές ομάδες με πολλά πρωταθλήματα και Κύπελλα. Ο ΑΟ Θήρας είναι συνεπής τα τελευταία χρόνια. Έχουμε κάνει σταθερά και καλά βήματα. Θα χρειαστούν χρόνια για να χτιστεί ακόμη περισσότερο η ομάδα. Πέρα από τις ομάδες με όνομα μεγάλο στο άθλημα, μπορούν και οι άλλες ομάδες να χτίσουν και νομίζω ότι αυτό γίνεται τώρα και σε εμάς».

Για την απουσία του κόσμου λόγω του κορωνοϊού: «Είναι τεράστια διαφορά όταν δεν έχει κόσμο. Είναι αλλιώς να ακούς τις φωνές του κόσμου, τα χειροκροτήματα, να έχεις τους οπαδούς της ομάδας σου και να σου δίνει boost».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube