Δύο παίκτες της κροατικής Τσεντεβίτα, οι οποίοι εντυπωσίασαν στη φετινή Ευρωλίγκα έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός, όπως έγραψε το Sportando. Σύμφωνα με το ιταλικό site, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αρχίσει ήδη να ξεχωρίζουν τους υποψήφιος στόχους τους για το προσεχές καλοκαίρι και δύο από αυτούς είναι οι Μίρο Μπίλαν και Λούκα Μπάμπιτς της ομάδας που αντιμετώπισαν στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο πρώτος, είναι 27χρονος σέντερ (2.13) και φέτος είχε 13,1 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο και το 2015 υπέγραψε διετή ανανέωση με τον κροατικό σύλλογο. Ο δεύτερος (25χρόνων, 2.01 ύψος), αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ και στη φετινή σεζόν είχε 8,7 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ ανά παιχνίδι Ευρωλίγκας.

Ο χρόνος θα δείξει αν το δημοσίευμα ευσταθεί, με την περίπτωση του Μπίλαν να ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα, λόγω και της ενδεχόμενης αποχώρησης του Οθέλο Χάντερ, σε περίπτωση που δε συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Για την ώρα, ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του μόνο το πρωτάθλημα και την κατάκτησή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Ξανθόπουλος: «Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά»

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους προέδρους που έβαλαν πτήση τσάρτερ για να αποφύγουμε τα μπλόκα»