Θέμα από το... πουθενά φαίνεται να έχει προκύψει σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ατρόμητος, καθώς τα σενάρια που θέλουν τον Γιώργο Σπανό να αποχωρεί από τους Περιστεριώτες, θέτοντας και πωλητήριο ύψους 4 εκατ. ευρώ σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο θέλει να αποκτήσει την ομάδα δίνουν και παίρνουν, ειδικά την τελευταία εβδομάδα.

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης των Περιστεριωτών μέσω του sportfm.gr όχι μόνο διαψεύδει ότι έχει μπει «πωλητήριο» στην ομάδα, αλλά υπογραμμίζει ότι πρόκειται για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που βγήκαν την τελευταία εβδομάδα, αφού κάποιοι δεν έχουν τι να γράψουν.

Πιο συγκεκριμένα σε επικοινωνία του sportfm.gr με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ατρόμητος και σε ερώτηση αν υπάρχεί βάση στα τελευταία δημοσιεύματα, είπε: «Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Ούτε πωλητήριο έχω βάλει, ούτε υπάρχει καμία πρόθεση να πουλήσω τον Ατρόμητο. Μπορεί αγανακτισμένος από όσα τραβάμε ως ιδιοκτήτες, να έχω πει “να φύγω”, αλλά άλλο τι λέμε έτσι κι άλλο τι εννούμε. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε έχει έρθει κανένας για τον Ατρόμητο», υπογράμμισε ο Γιώργος Σπανός.

Τέλος, σε ερώτηση για πώς μπορεί να έχει προκύψει αυτή η σεναριολογία, τόνισε: «Μάλλον μερικοί δεν έχουν τι να γράψουν τώρα τελευταία και γράφουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Τονίζω και πάλι ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση πώλησης του Ατρόμητου. Ούτε φυσικά έχει μπει κάποιο πωλητήριο».

Επιμέλεια: Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube