Εν αναμονή των εξετάσεων του Φώτη Ιωαννίδη βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό, που θα πρέπει να μάθει να… ζήσει και χωρίς αυτόν για κάποιο διάστημα, όπως επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ήταν να γίνει χθες το βράδυ η μαγνητική του Ιωαννίδη, πήρε παράταση μιας ημέρας. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 20 μέρες, αλλά ας περιμένουμε την σημερινή μαγνητική. Ούτως ή άλλως είναι μια σημαντική απουσία ο Φώτης, φάνηκε και στο ντέρμπι στο δεύτερο ημίχρονο, θα είναι και στη συνέχεια. Γιατί θα αναγκαστεί να πάει χωρίς τον πιο επιδραστικό του παίκτη, αλλά και επειδή οι δύο άλλοι φορ του δεν είναι καλά. Ειδικά ο Σπόραρ και αυτό φαίνεται. Ξαφνικά τον είδαμε βασικό με την Μπόρατς. Θα πρέπει να μάθει ο Παναθηναϊκός να ζήσει σε ένα κρίσιμο διάστημα, όπου θα θέλει νίκες, χωρίς τον βασικό του επιθετικό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όμως. Γενικά, ο Ιωαννίδης το παθαίνει μια φορά τον χρόνο αυτό, χωρίς να είναι επιρρεπής», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που βγάζει το «τριφύλλι» το τελευταίο διάστημα είναι στην τελική απόφαση, όπως φάνηκε τόσο με αντίπαλο την ΑΕΚ και την Μπόρατς, όσο και στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα ο Δεσύλλας επισήμανε ότι η τοποθέτηση του Ίνγκασον ως αριστερού στόπερ και του Γεντβάι στο δεξί πλευρό της άμυνας του Παναθηναϊκού ήταν κάτι που είχε στο μυαλό του ο Ντιέγκο Αλόνσο, είχε σαν αποτέλεσμα να τα πάνε αμφότεροι καλά κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ενώ θα το δούμε και στην συνέχεια.

Και επανέλαβε πως, στην παρούσα φάση δεν τίθεται θέμα προπονητή για τους «πράσινους», οι οποίοι θα μπουν σε μια διαδικασία ακόμα μεγαλύτερων «πρέπει» και σερί νικών.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Έτσι ζήσαμε την κατάκτηση του Conference - Άχρηστη η περίοδος της προετοιμασίας στο σημερινό ποδόσφαιρο»

Τι σημαίνει το «λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί» που είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά τη συνάντησή του με τον Μάκη Γκαγκάτση

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ηλιόπουλος μετά τη συνάντηση με Γκαγκάτση: «Θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας με όλες μας τις δυνάμεις…»

Χωρίς 10 και σε δύο γκρουπ η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Tigers για το θέμα Μακελελέ: «Φέρατε έναν θρύλο του ποδοσφαίρου και του φερθήκατε σαν να ήταν προπονητής τοπικού»!

Τσακίρης: «Να βγαίνουν οι διάλογοι, ν' ακούμε τι λένε οι διαιτητές με το VAR - Κουβέντα για την κόκκινη του ΠΑΟΚ»

Στην ΕΠΟ ο Ηλιόπουλος για τη διαιτησία, τον παρέπεμψε στην ΚΕΔ ο Γκαγκάτσης - «Η ανεξαρτησία της δεν αμφισβητείται»!

Φοράει τα… χειμωνιάτικά του το «Κλ. Βικελίδης» - Ξηλώθηκε ο αγωνιστικός χώρος για τη χειμερινή σπορά

Τέλος στην αποχή των οργανωμένων του ΟΦΗ - Επιστρέφουν στο γήπεδο