Την αποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού επί των ημερών του Ρουί Βιτόρια, παρότι δεν πηγαίνει με «προβληματική» προετοιμασία λόγω της απουσίας πολλών προπονήσεων, επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει το περιθώριο να πάει σε παιχνίδια με πολλές προπονήσεις πίσω του. Σε κανένα ματς έως τώρα στη θητεία του Βιτόρια δεν έχει αυτή την ευκαιρία, να έχει μια εβδομάδα γεμάτη. Είχε πρωτάθλημα, είχε Ευρώπη, τώρα μπήκε και το Κύπελλο. Τώρα θα πάει στο ματς με την Ντινάμο Μινσκ με δύο προπονήσεις, είναι έτσι η κατάσταση δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Το κυρίαρχο βέβαια είναι το αποτέλεσμα και σε αυτό το κομμάτι ο Βιτόρια τα έχει πάει πολύ καλά, με οκτώ νίκες σε δέκα παιχνίδια», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι Πελίστρι και Τσέριν δεν θα προλάβουν το μεθαυριανό παιχνίδι των «πράσινων» απέναντι στους Λευκορώσους, αφήνοντας ανοιχτή την παρουσία του Σένκεφελντ, ειδικά αν προπονηθεί σήμερα.

Παράλληλα, ο Δεσύλλας κατέγραψε την ικανοποίηση που υπάρχει για το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού, αλλά και την σύνδεση με τον κόσμο της ομάδας που αρχίζει να λειτουργεί και πάλι, επισημαίνοντας και την σχετική ομιλία του Βιτόρια.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντέμης: «Το πάλεψε και μπορούσε παράταση, αλλά δεν γίνεται να χάνει ξανά ένα ημίχρονο ο Παναθηναϊκός»

Αθλητικός διευθυντής Φιορεντίνα: «Κάναμε το καλύτερο ημίχρονο της σεζόν - Κάτι παραπάνω από σημαντική η πρόκριση»

Παναθηναϊκός στον κόσμο του: «Ευχαριστούμε για την αμέριστη υποστήριξή σας»

Αθανασίου: «Δεν είχε τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός- Γλυκόπικρη η γεύση από την Ευρώπη»

Δεσύλλας: «Σε 90 λεπτά στη Φλωρεντία είδαμε και τις δυο εκδοχές του φετινού Παναθηναϊκού - Οι αιτίες του αποκλεισμού»

Παναθηναϊκός: Έμεινε με το «αχ» στη Φλωρεντία, αλλά έφτιαξε το ευρωπαϊκό του μέλλον

Ίνγκασον: «Παλέψαμε αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε το γκολ»

Βιτόρια: «Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι - Ο διαιτητής δεν στάθηκε στο ύψος της ποιότητας των δυο ομάδων»

Σιώπης: «Χάσαμε όλες τις μονομαχίες στο πρώτο ημίχρονο»

Ιωαννίδης: «Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία σήμερα - Σταθήκαμε αντάξιοι του επιπέδου της Φιορεντίνα»