Focus στα πεπραγμένα του Παναθηναϊκού σε άμυνα αλλά και επίθεση, αλλά και την βελτίωση που θέλει ο Ντιέγκο Αλόνσο να υπάρξει, έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Αλόνσο βλέπει ότι κάποια πράγματα μετά την διακοπή πάνε καλύτερα, αλλά υπάρχουν κι άλλα που θέλουν δουλειά. Ένα πράγμα που τον προβληματίζει και θέλει να διορθώσει και το έχει πει και ο ίδιος είναι η επίθεση. Θεωρεί ότι είναι και πνευματικό και ψυχολογικό το θέμα. Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει έξι γκολ σε επτά αγώνες και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, ειδικά όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Όταν σκοράρεις με το σταγονόμετρο, δεν θα πάρεις αποτελέσματα. Είναι πολύ πίσω παρότι παράγει ποιοτικές ευκαιρίες. Στα ντέρμπι δεν έχει πετύχει ούτε ένα τέρμα, είναι 11ος στα γκολ. Παράλληλα, είναι πολύ ψηλά τα νούμερα και στα προσδοκόμενα γκολ του αντιπάλου, ειδικά στο ματς με την Καλλιθέα έφτασε σχεδόν τα 3,5. Πρέπει να το διορθώσει και αυτό», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στο «θέμα» που προέκυψε με τα εισιτήρια για το ματς των «πράσινων» με την Τσέλσι και εξήγησε ότι η παράταση από την ΠΑΕ δόθηκε λόγω της αυξημένης ζήτησης και κάποιων καθυστερήσεων από εξωτερικές διαδικασίες.

Παράλληλα ο Δεσύλλας επισήμανε ότι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι να εμφανίσει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο μετά την διακοπή.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube