Όχι έναν, αλλά τρεις διαφορετικούς λόγους έχει ο Παναθηναϊκός για να ψάξει και να… πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Τσέλσι, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Όλοι στον Παναθηναϊκό κινούνται σε ρυθμούς Τσέλσι, σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση και θα βγει η αποστολή. Θυμάμαι ότι ο κόσμος της δεν είχε πάρει καλά τη συμμετοχή της ομάδας στο Conference League. Έχει πολλούς λόγους ο Παναθηναϊκός να δείξει πράγματα και να πάρει αποτέλεσμα. Ένας λόγος είναι ο ίδιος ο αντίπαλος, έχουν περάσει πολλά χρόνια απ' όταν είχε αντιμετωπίσει μια ομάδα όπως η Τσέλσι. Ο δεύτερος είναι ότι μιλάμε για πρώτο εντός έδρας ματς μετά τον θάνατο του Μπάλντοκ. Ένας τρίτος είναι ότι αφού δεν κέρδισε την Μπόρατς, θέλει να πάρει αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την 11άδα του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι περιμένει 4-5 αλλαγές, δεν βλέπει κάποιο «πείραμα» στην κορυφή της επίθεσης, όπου θα παίξει ο Γερεμέγεφ, ενώ κατέγραψε ποιοι παίκτες διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.

Παράλληλα, ο Δεσύλλας τόνισε πως μέχρι χθες το βράδυ είχαν μείνει μόνο 4.000 εισιτήρια απούλητα για το παιχνίδι με την αγγλική ομάδα, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίζει και πάλι το ΟΑΚΑ.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube