Ο Διονύσης Δεσύλλας τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το νέο ντέρμπι στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό δεν θα έχει όλους τους διεθνείς από την έναρξή της, λέγοντας πως:

«Ουναΐ και Πελίστρι δεν θα είναι παρόντες στο πρόγραμμα της αυριανής (25/03) ημέρας, δεν θα έχουν γυρίσει ακόμα. Θα έχει Πάλμερ – Μπράουν, όχι Μπακασέτα ο Ρουί Βιτόρια. Δύσκολα ο Κώτσιρας στην πρεμιέρα των Playoffs κομπλέ όλοι οι υπόλοιποι».

Παράλληλα, σχολίασε πως είναι σπάνιο να μην έχει πάρει νίκη σε τόσα ματς απέναντι στον Ολυμπιακό μέσα σε μια σεζόν το «τριφύλλι», ενώ, αναφέρθηκε και στο σύστημα που δούλεψε πολύ καλά στη Φλωρεντία κι ενδεχομένως θα παρουσιαστεί πάλι από τους «πράσινους» στο γήπεδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube