Τις 18 νίκες στην τουρκική λίγκα έφτασε η Μπάνβιτ. Για τη 19η αγωνιστική η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε 60-58 της Γκαζιαντέπ εκτός έδρας και παραμένει πρώτη και με διαφορά στη βαθμολογία.

Η Ολίν του Χρήστου Ταπούτου γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Άνκαρα με 92-68 με τον Έλληνα φόργουορντ να έχει 11 πόντους (3/4 βολές, 1/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα σε 29:47. Η έβδομη Μπεσίκτας επικράτησε στον πόντο, 69-68, της έκτης Καρσίγιακα.

Την Κυριακή η Αναντολού Εφές υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ και η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Top 16, φιλοξενεί την Αλιάγκα Πετκίμ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάντερ: «Μου… μύριζαν όλα στο Λαύριο-Εξαιρετική η συνεργασία με Σάκοτα στην ΑΕΚ-Ευγνώμων σε Μπλατ»

Γιασκεβίτσιους για Χέιζ-Ντέιβις: «Θα συνεχίσει να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο μέχρι να τον σπάσει»!

Στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Φενέρ ο Ντε Κολό

Σάρας για το μέλλον του: «Απόλυτη προτεραιότητα είναι η Φενέρ - Δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερη κατάσταση πουθενά αλλού»

Το συγκινητικό «αντίο» του Ντε Κολό στη Βιλερμπάν

Νέτο για Φενέρ: «Μόλις τραυματίστηκα με έδιωξαν από την ομάδα, ήμουν εντελώς μόνος μου»

Λούκιτς: «Καταλάβαμε πως έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο»

Δεν έθελξε, αλλά λύγισε στο κατάμεστο Ιβανώφειο την Ντζίκι Βαρσοβίας και παραμένει στην κορυφή ο Ηρακλής!

Νέντοβιτς: «Λυπάμαι για την Παρτίζαν, οι παίκτες είναι αυτοί που υποφέρουν περισσότερο»

Ηρακλής-Ντζίκι Βαρσοβίας: Ευρωπαϊκή δοκιμασία στο Ιβανώφειο για τον Γηραιό