Η νίκη δεν είναι το μόνο ζητούμενο για την ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League (18:00 OTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Τραϊανός Δέλλας και οι παίκτες του θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις απέναντι στους «βυσσινί», ώστε να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τις κακές εμφανίσεις ως τώρα στα πλέι-οφ και παράλληλα να παραμείνουν στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο «Κολοσσός» σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, επαναφέροντας τον Γιόχανσον και τοποθετώντας πιθανότατα τον Ζόριτς σε θέση επιτελικού.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Ανέστης, ενώ μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και Σοϊλέδη. Στα χαφ θα αγωνιστούν ο Ανάκογλου και ο Γιόχανσον, με τον Πλατέλλα και τον Μπαρμπόσα να παίζουν στα πλάγια.

Ο Ζόριτς θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Αραβίδης θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βούρας, Γεωργέας, Γροντής, Σαρρής, Σβάρνας, Τζανετόπουλος, Φαγέ, Ντακόλ και Κρισάντους. Εκτός έμειναν οι Ρόβας, Ντούνης και Πεταυράκης, ενώ σταδιακά ανεβάζει στροφές ο Μιγκέλ Κορδέρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.