Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Μανουέλ Ντα Κόστα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Μαροκινός στόπερ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ο διεθνής άσος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα, αφού έκανε κανονικά προετοιμασία με τη Σίβασπορ και έπαιξε σε αρκετά φιλικά και είναι σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας.

Σήμερα όμως έρχεται στην Ελλάδα και ο Σεμπά, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Εστορίλ που και εκείνος θα υποβληθεί στα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα υπογράψει στη νέα του ομάδα.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», οι νταμπλούχοι Ελλάδας αναμένεται να προσφέρουν τετραετές ή πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 23χρονο άσο, ο οποίος και εκείνος είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αφού μάλιστα έπαιξε στην προχθεσινή πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μπενφίκα του Μήτρογλου και του Σάμαρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγραφή του Σεμπά κόστισε κοντά στο 1,5 με 2 εκατ. ευρώ. Το μοναδικό πρόβλημα με τον Βραζιλιάνο είναι πως δεν διαθέτει ευρωπαϊκό διαβατήριο και (μαζί με τους Σαλίνο, Πάρντο, Χάρα και Πουλίδο) συμπληρώνονται οι θέσεις στους ξένους, κάτι που σημαίνει πως αν αποκτηθεί άλλος παίκτης, τότε θα χρειαστεί να παραχωρηθεί κάποιους από τους προαναφερθέντες (με τον Μεξικανό να θεωρείται πιο πιθανός).

Όλα δείχνουν ότι με τον Ντα Κόστα και τον Σεμπά ολοκληρώνονται οι μεταγραφές για φέτος του Ολυμπιακού, όμως δεν αποκλείεται αν αποχωρήσει κάποιος από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας να αντικατασταθεί.

Ο πιο πιθανός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι ο Κασάμι, ο οποίος απασχολεί τη Φιορεντίνα και γενικότερα ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, φέρεται να ψάχνει ομάδα για τον πελάτη του. Εν τω μεταξύ, από χθες προέκυψε και το ενδιαφέρον της Αταλάντα για τον Αυλωνίτη για τον οποίο ο ιταλικός σύλλογος δείχνει διατεθειμένος να δώσει 800.000 ευρώ για την απόκτησή του.

*** Σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal, ο Ολλανδός επιθετικός, Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ, προτάθηκε στους «ερυθρόλευκου» και ο Μάρκο Σίλβα φέρεται να βλέπει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωσή του, μιας και το γνωρίζει καλά από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, όταν προπονούσε την Εστορίλ και εκείνος αγωνιζόταν στη Σπόρτινγκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»