Η αποστολή της Εθνικής βρίσκεται από σήμερα στην Αττάλεια για το φιλικό με την Τουρκία (29/05, 21:00) στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα πρώτα ματς για τα προκριματικά του Euro 2020.

Αποφασίστηκε να μην προπονηθεί η γαλανόλευκη, η οποία είχε ταξίδι για την Αττάλεια από Άμστερνταμ μέσω Κωνσταντινούπολης. Το πρωί της Πέμπτης θα υπάρξει χαλαρό πρόγραμμα για τους παίκτες της Ελλάδας.

Υπάρχει μικροπρόβλημα με Χάρη Μαυρία και Μανώλη Σιώπη, οι οποίοι έκανε ατομικό την Τρίτη, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι αύριο σε θέση να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών και να αγωνιστούν στο φιλικό.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα δεν έχει «κλειδώσει», καθώς υπάρχουν κάποια ερωτηματικά. Οι επικρατέστεροι (πιθανότατα σε σύστημα 4-2-3-1) είναι: Πασχαλάκης ή Βλαχοδήμος για την εστία, με τον Σταφυλίδη ή τον Κούτρη στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Μαυρία δεξιά, ενώ Κουρμπέλης και Σιόβας θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Σάμαρης και Μπουχαλάκης, ενώ ο Φορτούνης θα έχει ελεύθερο ρόλο. Οι Μασούρας, Κολοβός και Μπακασέτας διεκδικούν τις δύο θέσεις των εξτρέμ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κουλούρης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube