Χωρίς την ΑΕΚ θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα της Volley League που ξεκινά τον επόμενο μήνα. Η «Ένωση» δεν κατέθεσε κανένα έγγραφοι διακανονισμού την Τετάρτη στην Επιτροπή Αδειοδότησης της Λίγκας, η οποία συνεδρίασε αποκλειστικά για τις ομάδες που δεν είχαν πάρει τη σχετική αδειοδότηση, και η διοργανώτρια αρχή της μεγάλης κατηγορίας δεν της έδωσε άδεια συμμετοχής.

Αντίθετα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πήρε παράταση μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, ώστε να ολοκληρώσει τους διακανονισμούς του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

"H Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ συνήλθε σε τέταρτη συνεδρίαση σήμερα 4.9.2019, η οποία αφού εξέτασε φακέλους όσων ΤΑΑ δεν έχουν αδειοδοτηθεί, αποφάσισε τα εξής:

Κατόπιν αιτήματος του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, δια της Προέδρου, κας Χρυσής Λουπασάκη, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής κατέθεσε έξι διακανονισμούς αθλητών, ενώ υποσχέθηκε να διακανονίσει άμεσα τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που υπάρχουν, η Επιτροπή ανέβαλε την έκδοση απόφασης για τον Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την Τρίτη 10.9.2019.

Αντίθετα, επειδή για τέταρτη συνεχή συνεδρίαση το ΤΑ.Α. Α.Ε.Κ. δεν κατέθεσε κανένα έγγραφο διακανονισμού, ούτε υπέβαλλε σήμερα αίτημα αναβολής, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε τη μη αδειοδότησή του, για το νέο πρωτάθλημα περιόδου 2019-2020".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.