Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν την ΑΕΚ να έχει έρθει σε επαφή για την απόκτηση του Ματθαίου Μαρουκάκη προχώρησε η Ένωση.

Ο 23χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα και δήλωσε πως έχει δεχθεί πρόταση από τον «Δικέφαλο», ζητώντας να επισπεύσεις κινήσεις του για την απόκτησή του, καθώς δεν μπορεί να περιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Ωστόσο, από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο τονίζεται πως ουδέποτε έχει υπάρξει επαφή για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Συζήτηση για τα τροφεία του Παπαδημητρίου

Παράλληλα, ο Χρήστος Παπαδημητρίου είναι κοντά στην Red Bull Λειψίας, στην οποία είχε δοκιμαστεί για περίπου δύο εβδομάδες και ικανοποίησε τους ανθρώπους του γερμανικού συλλόγου.

Ο 18χρονος χαφ απάντησε θετικά στην πρόταση που δέχθηκε από τους παράγοντες της ομάδας, ενώ η ΑΕΚ δικαιούται ένα ποσό ως τροφεία για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Για αυτό τον λόγο υπήρξε συνάντηση του εκπροσώπου του παίκτη με τον Χάρη Γρηγορίου, ώστε να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης υπόθεσης.

*** Από σήμερα θα ξεκινήσει θα ξεκινήσει μπαζάρ στο AEKshop της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου η οπαδοί της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται προϊόντα της ομάδας σε χαμηλές τιμές, σε μια προσπάθεια των ανθρώπων της Empire να «διώξουν» το στοκ που υπάρχει στις αποθήκες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.