Έτσι, προκειμένου να αποφευχθούν οι όποιες παρεξηγήσεις και η όποια γκρίνια επικρατούσε στην ΕΟΠΕ και στους υπεύθυνους, με δήλωσή του την Τετάρτη ο πρόεδρος του κορινθιακού ΤΑΑ, Ανδρέας Ρωμανός, ξεκαθάρισε πως ποτέ η ομάδα του δεν συναίνεσε στη διεξαγωγή της συγκεκριμένης αναμέτρησης και ποτέ δεν δόθηκε θετική απάντηση από το τεχνικό τιμ.

Αναλυτικά: «Με έκπληξη διάβασα στον Τύπο πως ο Παμβοχαϊκός δεν ταξίδεψε στη Μεγαλόπολη για φιλικό με την Εθνική Εφήβων. Μετά από επικοινωνία με τον τιμ μάνατζερ, Γιάννη Σταμπεδάκη, και τον προπονητή, Μίκαελ Μέρτεν, διαβεβαιώνω το φίλαθλο κοινό πως ο Παμβοχαϊκός ουδέποτε είχε συναινέσει στη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα και απόδειξη είναι ο προγραμματισμός της ομάδας και η ειδοποίηση των παικτών.

Την Κυριακή, εκ μέρους της ΕΟΠΕ, ο Γιάννης Χλιός μας πρότεινε πράγματι τη διεξαγωγή του φιλικού με την Εθνική Εφήβων στη Μεγαλόπολολη, αλλά ουδέποτε ο προπονητής και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας έδωσαν την οριστική τους απάντηση, ούτε προγραμμάτισαν οριστικά τον αγώνα. Επίσης, την Τρίτη 6 Ιανουαρίου, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μας, Γιάννης Σταμπεδάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Χλιό τον ενημέρωσε πως οριστικά ο Παμβοχαϊκός δεν θα μπορέσει να δώσει φιλικό.

Κατόπιν τούτου, όποια άλλη σκέψη ή διαφορετική ερμηνεία που εμπλέκει τον Παμβοχαϊκό, είναι ψευδής και εκ του πονηρού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube